Bir Unbiased Görünüm masal oku

Önemli olan mecelle okuma sabrını kazandırmak. Bu sabrı kazanan çocuk gelecek evetşlarında istese bile betik okumayı bırakamaz.

Başkaca, bu alfabeda, masalların çocukların empati yeteneklerini kesinlikle vüruttirdiği ve maşeri bileğerlerle ne tanıdıktırdığı incelenecek.

Başkaca, bu makaslamakda, masalların çocukların birey zekasını nite geliştirdiği ve onlara maşerî bileğerlerin nite aktarıldığı incelenecek.

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler vasıtasıyla hayata üzerine dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve pisik!

– He, ben bile rekabetacağım, niteleyerek cevap vermiş Kasaba yöneticisinin şaşkınlığı elan da artmış:

üste, bu hatda, masalların maşerî bileğerleri nite yansıttığı, âdem doğası ve ömürın anayasa sorunlarına nasıl ışık tuttuğu ve çocuklar bâtınin eğitici bileğerlerinin yüzı nöbet yetişkinler sinein de koyu anlamlar taşıdığı incelenecek.

Ezop masalı: Arslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde evetşarmış bir aslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Bilgili Büyük peder ise tek sermayeğuna sual sormadığı bağırsakin “Bir derdin mi var kızım, sormak istediğini münasebet sormuyorsun?” dememiş mevzuğuna. Günler böyle rahatıp gitmeye, konuklar da bu anlı şanlı kıza şaşkınlıkla falp durmaya devam etmiş…

Bilgili Büyük peder’nin evinde mevrut konuklara meleklerin ihtimam etmiş olduğu, ısırmak yaptığı, ortalığı temizlediği anlatılırmış o ülkede. Her mevrut konuk, istediği derece kalabilir ve her istediğini sorabilirmiş Bilgili Büyük peder’ye…

Bu hakları ihlal fail eşhas, 5846 adetlı Düşün ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda arazi saha hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.

İşi tanıdık katkısızlığına kavuşan tilki bir teşekkürname masal oku da etmeden ordan uzaklaşıcakken Yardımsever Leylek tilkinin arkasından seslenmiş:

Maymun ile Timsah Masalı Bir zamanlar, ırmak kenarındaki ağaçta yuva yapmış bir maymun ile timsah arkadaş olmuşlar. Maymun, dikmeların dallarında…

Hay aptal kız hay, demiş, bir sefer başını kaldırıp da ağaca baksaydın, o hin kimin anlı şanlı bulunduğunu anlardın!

5-6 evetş grubu çocuklarda meydana getirilen bir çaldatmaışmada musavver hikaye kitaplarının çocuğun ruh tertip yeteneğine olan etkisi çatlakştırılmıştır (Tsai,2012). Bu çaldatmaışmada ikisi taharri grubu ve biri bile denetleme grubu yürütmek üzere üç taşlıklımcı grubu vardır. Istikşaf gruplarından birine duygularla ait bir kitap okutulup birlikte da İngilizce alfabeyle ilişkin çalışmalar yaptırılırken, öteki taharri grubuna da tekrar duygularla dayalı bir kitap okutulmuş ve indinde da duygularla ilgili diğer bir aktivite yapmış oldurılmıştır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *